Tények, pletykák, készülékek az 5G világából

5G World

5G World

5G tévékkel robbantana idén a Sharp

2020. január 10. - 5G

A 8K kontentek online fogyasztása miatt feküdt rá erre a vonalra a vállalat

sharp.jpg

Az elmúlt egy évtizedben látványosan szenvedő Sharp komoly erőre kapott miután tajvani Foxconn (ők gyártják az Apple cuccokat) felhabzsolta a komplett céget és jól kitömte pénzzel. Most már van kapacitásuk a komoly kutatás-fejlesztésre, amit az is alátámaszt, hogy gőzerővel dolgoznak az 5G kompatibilis megoldásaikon is. 

Kiemelt figyelmet fordítanak a tévékre, és a képalkotási eszközökre, hiszen a Sharp meg van arról győződve, hogy a 8K felbontású tévéké lesz a jövő. Arra pedig el kell valahogy juttatni majd az extrémen nagy felbontású kontentet, ami legegyszerűbben az online streaming segítségével történhet. Hagyományos tv adások tuti nem lesznek, hiszen még a Full HD-t sem sikerült nagyon megugrani, az optikai adathordozó, azaz a lemez ma már nem pálya, szóval marad  a netes tartalomszolgáltatás. Ahhoz pedig nagy sávszél, azaz óriási adatátviteli sebesség kell, és ebben iszonyú erős az 5G! 

A bejegyzés trackback címe:

https://5gworld.blog.hu/api/trackback/id/tr1715402318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása