Tények, pletykák, készülékek az 5G világából

5G World

5G World

A mobiltornyokat támadják az összeesküvés elméletek hívei

Több bázisállomást is felgyújtottak, mert azt hiszik, hogy az 5G terjeszti a járványt.

2020. április 05. - 5G

Angliában az elmúlt néhány napban több 5G hálózathoz tartozó tornyot is felgyújtottak. A rendőrségi nyomozás pedig kiderítette, hogy ennek jó eséllyel köze van ahhoz a hisztériakampányhoz, amelyet a technológia ellen folytatnak az összeesküvés elméletek hívei.

lang.jpg


Vannak néhányan akik, egyébként teljesen megalapozatlanul, és a józan eszet totálisan mellőzve azt híresztelik, hogy az 5G eljárás felelős a koronavírus-járványért. A teória szerint az 5G bekapcsolásával aktiválták a vérben lévő nanoméretű sejteket, amelyek elkezdték az emberiség elpusztítását. Ez a "gondolat" ezer sebből vérzik, igazából az az elkeserítő, hogy ennek hatására néhány idióta a védekezésben egyébként létfontosságú kommunikációs berendezést rongált meg.

Erre hívta fel a figyelmet Stephen Powis, a Nemzeti Egészségügyi Szolgálat első embere is, akinek a feje majd felrobbant a pipától, miközben erről beszélt. Teljes joggal. Néhány embert azóta már le is tartóztattak, akik közteterületen készültek megtámadni újabb bázisállomásokat. Amit csinálnak az ugyanis gyakorlatilag terrorizmus, úgyhogy benne van a pakliban, hogy hosszú időt töltenek majd rácsok mögött, ami alatt gondolkodhatnak arról, hogy vajon mennyi a realitása annak, hogy egy telekommunikációs technológia okozzon egy járványt.

A bejegyzés trackback címe:

https://5gworld.blog.hu/api/trackback/id/tr3515593254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása