Tények, pletykák, készülékek az 5G világából

5G World

5G World

Brutális 5G tévét villantott a Xiaomi

A 82 inches 8K felbontású szuperragadozó gyilkos áron érkezik

2020. október 15. - 5G

A 10 éves Xiaomi a jelek szerint komolyan gondolja a tévés piac meghódítását is, hiszen a cég egy igazán innovatív darabbal lép színre. A 82 inches képátlóval bíró készülék 8K felbontású, azaz a jelenleg uralkodó 4K részletességének a négyszeresét produkálja.

yti.jpg


LCD technológiára épül, amelyet Mini LED háttérvilágítással bolondítottak meg. Ennek a lényege, hogy kábé 10 000, a megszokottnál jóval kisebb fénykibocsátó diódát pakolnak, amelyeket egyedileg vezérelhető csoportokba osztottak. Ez pedig az átlagosnál lényegesen nagyobb kontrasztot és pontosabb színmegjelenítést produkál. A HDR kompatibilis eszköz max fényereje 2000 nit, szóval valószínűleg a kép minősége tényleg rendben lesz.
És az extra! A kis pöttöm támogatja az 5G technológia használatát.

Konkrétan egy SIM kártyát kell beledugni és így érhető el a szupersebességű net a tévén. Ez pedig lehetővé teszi akár 8K adások, vagy nagyfelbontású játékok online streamelését. Mindez remekül hangzik, az viszont nem, hogy a Xiaomi Mi Master nyitóára 7700 dollár, ami jelenleg több, mint 2,5 millió forint.

A bejegyzés trackback címe:

https://5gworld.blog.hu/api/trackback/id/tr3816239844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antisocialnetwork 2020.10.17. 07:09:00

Tv-be sim kártya? Hova tart a Világ.. :/
süti beállítások módosítása