Tények, pletykák, készülékek az 5G világából

5G World

5G World

A Nokia is felszállt végre az 5G vonatra

A finn cég is előállt végre 5G kompatibilis családjával

2020. március 23. - 5G


A mobil iparágban a márkanevet birtokló HMD Global bemutatott végre egy 5G telefont a Nokia 8.3 személyében.

1_4.jpg

Nokia 8.3 5G

 

A Nokia 8.3 5G – Qualcomm moduláris platformja részeként – elsőként alkalmazza a Qualcomm 5G RF front end modulját, és így több mint 40 különböző RF komponenst tömörít. Ezáltal egy olyan eszközt hoztunk létre, mely kiállja az idő próbáját, és támogatja az 5G hálózatot.


A Nokia 8.3 5G ZEISS optikával, PureView quad kamerával, illetve OZO audióval érkezik, emellett a készülékben debütál a ZEISS Cinema videószerkesztő, így rendkívül gyenge fényviszonyok mellett is jó minőségű videofelvétel készíthető. A Nokia 8.3 5G a gyártó szerint ideális okostelefon azok számára, akik korlátok nélkül szeretnének alkotni. A készülék mindig készen áll a következő lépésre, tökéletesen optimalizálva az 5G-re – minden korábbinál több ember számára biztosítva a a streaminghez és a videójátékokhoz szükséges gyors sebességet, legyenek bárhol a világon. A dizájnnal kapcsolatban azt tartották fontosak elmondani, hogy a finn hagyományok ihlette Nokia 8.3 5G a sarki fény színében érkezik.


Nokia 8.3 5G 6GB/64GB-os RAM/ROM kivitelben 599 euro ajánlott fogyasztói áron, 8GB/128GB-os kivitelben 649 euro ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető 2020 nyarától a nemzetközi piacon. Hát.... 

A bejegyzés trackback címe:

https://5gworld.blog.hu/api/trackback/id/tr4015546894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása