Tények, pletykák, készülékek az 5G világából

5G World

5G World

Íme az igazság az 5G és a koronavírus kapcsolatáról!

2020. április 15. - 5G

Mit híresztelnek? Igaz-e? És ha nem, miért nem? Ki áll az egész mögött? A sakálemberek? Ennek jártunk utána!

5h2.png


Az angol királynő gyíklény. A Föld lapos. A Föld belsejében van egy második Föld. A sakálemberek léteznek. A repülők kondenzcsíkjai besugároznak. Az UFO-k uralják a világot. A piramisok az űrhajók számára készült irányítótörnyok. stb. stb. Ismerősek ezek a tudományosan megalapozott elméletek? Ugye igen, hiszen, ha az ember nem vak, akkor jó eséllyel belefutott már valamelyikbe. Na, ezek mellé zárkózott fel mostanában egy új versenyző, amely az 5G és a COVID-19-járvány közti kapcsolatra fókuszál.


Nem túlzás azt állítani egyik legnagyobb internetes konteóhiszti jelenleg az 5G technológia és a koronavírus kapcsolatáról körül tombol. Annak jártunk utána, hogy ki terjeszt, mit terjeszt, igaza lehet-e, és mi áll ennek a hátterében.


Az állítás

Nem sokkal azután, hogy a koronavírus kitört Kínából gombnyomásra elkezdték okádni a külföldi és hazai hívei az összeesküvés elméleteknek, hogy a járványt az 5G technológia okozta.


Az igazság


A helyzet az, hogy az 5G, mint egy rádióhullámokon alapuló vezeték nélküli adatátviteli szabvány nem képes arra, hogy influenzához hasonló tüneteket okozzon. Több, mint fél évtizede vizsgálják, és sosem tapasztaltak még ilyen hatást. Ráadásul nem is számít forradalmi, minden előzmény nélküli, hiszen a korábbi telefonos eljárások (akár a 4G vagy 3G) is ugyanerre az elvre épültek. Szóval, ha az 5G ilyen hatással járna, akkor az már kiderült volna, de a jelenlegi ismereteink szerint nem is okozhat betegséget.


Az állítás 2.0


Az alufóliasisakosok hamar rájöttek, hogy önmagában ez még az ő szintjükön is kicsit meleg állítás volt, hogy az 5G-től lettek betegek az emberek. Úgyhogy hamar jött a finomítás. A jelenlegi verzió szerint az emberekbe nanoméretű robotok milliárdjait pumpálták valakik, valamikor. Ezek a véráramban eddig békésen hajókáztak, de az 5G hálózatok bekapcsolása után jelet kaptak, hogy megkezdjék pusztító tevékenységüket.


Az igazság 2.0


De ez a koncepció is ezer sebből vérzik: Egyrészt, ha már valaki képes programozott nanorobotok milliárdjait előállítani, az nem volt képes egy szimpla időzítőt rájuk pakolni? Mindenképp szükség volt a Pusztításhoz egy olyan telekommunikációs hálózatra, amelynek kiépítése egyáltalán nem a tervek szerint zajlik, és amelynek terjedését az elmúlt években rengeteg különféle tényező hátráltatta?

retteg.jpg


Egyáltalán mire kell az 5G? Miért nem volt jó a 4G? Az 5G egyik előnye, hogy képes egy időben egyetlen egység a korábbinál lényegesen több kompatibilis eszközzel kapcsolatot tartani, de itt maximum tízezres nagyságrendről beszélünk. De, hát ha egy emberben százmilliónyi nanorobot van, akkor ahhoz az 5G is kevés. Ha pedig ezzel valaki azzal vágna vissza, hogy elég embereként csak egy-egy fő nanorobotot bekapcsolni, amely parancsnokként irányítja a többieket, akkor viszont nem világos, hogy miért van szükség ehhez az 5G-re. Ezek aktiválásához bőven elég lett volna a 20 évvel ezelőtti mobil infrastruktúra is. Szóval a kép egyszerűen nem áll össze sehogysem.


Állítás 3.0


A konteóhívők által sokat hangoztatott "bizonyíték, hogy járvány terjedésének üteme megegyezik az 5G hálózatok bekapcsolásának ütemével Kínában és Olaszországban.


Igazság 3.0


Egyrészt azt sem tudjuk, hogy mikor jelent meg az első fertőzött Kínában. Az viszont igen, hogy elméletileg 2019 november 1-én állították üzembe az első nyilvános 5G hálózatokat Kínában. Olaszországban hivatalosan 2020 január 31-én regisztrálták az első koronavírusos beteget, az első 5G szolgáltatás viszont 2019 nyarán (!!) azaz fél évvel korábban indult el Rómában, Nápolyban és Torinóban! Az pedig csak a hab a tortán, hogy Kínában teljesen más típusú 5G rendszereket használnak, mint Olaszországban, és egyébként számos más ország is van, ahol korábban elindult az 5G szolgáltatás, de a koronavírus csak 2020-ban bukkant fel.


Kik?


Azaz, totális ostobaság, hogy az 5G-nek bármilyen köze lenne a koronavírus járványhoz! Az állítások könnyen és logikusan megcáfolhatóak, TÉNYEKKEL! Most pedig térjünk rá arra, hogy kinek és miért jó ez a hisztériakeltés!


A magányos harcosok: Rengetegen vannak, akik szeretnék felhívni magukra a figyelmet, ezért terjesztik az ilyen és ehhez hasonló képtelenségeket. Aztán ott vannak azok, akik a saját életük kudarcait próbálják visszavezetni másokra, a gyík- és sakálemberek mesterkedéseire, az UFO kormányra stb., és az ő világképükbe ez a koncepció az 5G és a korona kapcsolatáról tökéletesen passzol.

1_5.jpg


A profik: És ott vannak azok a professzionális szervezetek, titkosszolgálatok, amelyek különféle hatalmi és üzleti okok miatt érdekeltek a zavarkeltésben, a káosz fenntartásában. Nos, az 5G hisztéria életre keltésében ők is vastagon kivették a részüket. Ezt pedig nem mi mondjuk, hanem Marc Owen Jones, a katari egyetem kutatója, aki online dezinformációs hálózatok működésére specializálta magát. Állítása szerint 22 000 friss olyan Twitter interakciót vizsgált, amelyben felbukkant az 5G és a korona szókapcsolat, és a minták nagyon hasonlóak azokhoz, mint amiket az amerikai elnökválasztásnál tapasztaltak 2016-ban. Tehát hirtelen felbukkant a semmiből egy csomó profil, akik elkezdték ugyanazt szajkózni, egymást kommentelték, retweetelték, hogy így tűnjön még hitelesebbnek a kamu rémhír.


Az 5G technológiát régóta támadják hasonló módon különböző háterű csoportok. Csak korábban nem a COVID-19-járványt okozta ez a technológia állításuk szerint, hanem erdőtüzeket, madárpusztulást, tömeges rák megbetegedést kötöttek hozzá.


Egészségre káros!


No nem az 5G, hanem ez a hisztéria, amely mostanra már kiszabadult az internet rácsai mögül, hiszen már elkezdték felgyújtani a átjátszóegységeket és tornyokat. Aki ugyanis egy világjárvány (de akár egy szimpla hétköznapon is) közepén létfontosságú telekommunikációs egységek megbénításával, és megsemmisítésével szórakozik, az egy terrorista, aki emberek tömegeinek az egészségét, sőt életét veszélyezteti.


Egy szó mint száz, kijelenthetjük, hogy az Antarktisz jege alatt fekvő náci laboratóriumban UFO-k és Hitler genomjainak ötvözésével mesterségesen előállított nanoméretű koronavírusokat egy jeti vitte az 51-es körzet hangárjába, ahonnét felszálltak a repülő csészealjak, hogy a piramisok által meghatározott vonalakat követve chemtrail módszerrel szórják szét a kórságot, amit aztán 5G-vel aktivált az Erzsébet királynő álcáját viselő földalatti civilizációból származó gyíkember.

A bejegyzés trackback címe:

https://5gworld.blog.hu/api/trackback/id/tr4515614668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása