Tények, pletykák, készülékek az 5G világából

5G World

5G World

8K-ban rögzít a Samsung csúcstelefonja

2020. február 13. - 5G

A várakozásoknak megfelelően a Samsung tényleg bemutatta február elején új csúcstelefonjait. Az 5G támogatású S20 szériába elképesztő vas és kamerarendszer került, a termékek például támogatják a 8K felbontású tartalmak rögzítését. 

5g_ultar.JPG

5G 5G 5G

Az új modellek fejlesztése során kiemelt figyelmet fordítottak az 5G technológia támogatására, ami a vállalat álláspontja szerint megváltoztatja majd az emberek életét. Ennek értelmében a Galaxy S20, a Galaxy S20+ és a Galaxy S20 Ultra is a legújabb 5G technológiával érkezik. A Galaxy S20+ és Galaxy S20 Ultra a vállalat első készülékei, amelyek a Sub-6 és mmWave sávok egyidejű használatával tágítják szélesebbre a telefonos univerzumot. A Galaxy S20 támogatja a Sub-6 technológiát. A Galaxy S20 sorozat mindhárom készüléke hagyományos és standalone 5G képességgel is rendelkezik.

Az 5G-nek komoly szerep jut a tartalomszolgáltatás során is. A Samsung és a YouTube partnerségének köszönhetően a felhasználók közvetlenül, az 5G támogatásnak köszönhetően pedig ultragyors sebességgel tölthetnek fel 8K tartalmakat a videómegosztóra.

A bejegyzés trackback címe:

https://5gworld.blog.hu/api/trackback/id/tr5815470546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása