Tények, pletykák, készülékek az 5G világából

5G World

5G World

Nagyon készül az 5G iPhone

2020. január 05. - Wywern

A Qualcomm sok újdonságot hozott a napokban, és a Snapdragon 865 és 765 lapkák többek között azért is érdekesek, mert 5G-s lavinát hoznak a mobilpiacra. A Qualcomm szerint azonban még ennél fontosabb projektek is vannak. 

ke_pernyo_foto_2020-01-05_13_21_08.png

Az óriás elnöke, Cristiano Amon szerint a Qualcomm számára a top prioritást az 5G-képes iPhone fejlesztése élvezi, olyan gyorsan dolgoznak ezen, ahogyan csak tudnak. A Qualcomm és az Apple több éves megállapodást írt alá nemrég, ennek része, hogy mindennél gyorsabban piacra dobják az 5G-s iPhone-t.

Az Apple eddig Intel technológiára épített, azonban a Qualcomm megoldásai jobbnak bizonyultak. Ráadásul az amerikai szolgáltatók közül egyedül a Qualcomm tudja mindet kiszolgálni az antennamoduljaival, ami azért fontos, mert két kritikus szolgáltató pont az Apple legnagyobb piacát jelenti. A tippek szerint az 5G-s iPhone leghamarabb 2021-ben jelenhet meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://5gworld.blog.hu/api/trackback/id/tr3315394368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása