Tények, pletykák, készülékek az 5G világából

5G World

5G World

Kifekteti a koronavírus a világ legnagyobb mobilzsúrját, az MWC-t is.

Egyre többen mondják vissza a részvételt, és ez még csak a kezdet!

2020. február 06. - 5G

Eddig úgy volt, hogy a telekommunikációs iparág legnagyobb éves ünnepén, a barcelonai MWC-n mutatja be egy nagy kazal piaci résztvevő legújabb 5G technológiával kapcsolatos megoldásait. De persze az is lehet, hogy semmi sem lesz az egészből.

nyio2.jpg


A koronavírus miatt ugyanis egyre több kiállító mondja le a részvételt, pedig az expó csak 24-én kezdődne. Eddig olyan meghatározó vállalatok jelezték távolmaradásukat, vagy offolták programjaikat, mint az LG és a ZTE, és biztos, hogy ez csak a kezdet. Rengeteg cég jön ugyebár Kínából, ami kifejezetten nagy problémát okozhat, és egy csomó látogatót is elriaszthat az eseménytől. Igazából még az is benne van a pakliban, hogy végül lemondják az egészet, ami példa nélküli lenne, de a mostani járvány sem mondható éppen szokványosnak. Csak a mai napon 3700 emberrel nőtt a fertőzöttek száma, és ez csak az a szám, amit bevallottak....

A bejegyzés trackback címe:

https://5gworld.blog.hu/api/trackback/id/tr4015461668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Matyika Ápolója 2020.02.08. 09:37:50

"Csak a mai napon 3700 emberrel nőtt a fertőzöttek száma"

Az influenzásoké meg 10x annyival, durva. Mondjuk azon valamiért nem parázik senki, pedig hasonló a mortalitási ráta.
süti beállítások módosítása